Medicii si revistele de specialitate medicale recomanda si apreciaza avantajele saltelelor cu apa, din punct de vedere al sanatatii.

Daca ar fi sa cauti solutia ideala pentru un somn perfect, si iti pui o singura dorinta: relaxare totala, iti sugeram cea mai eficienta metoda prin care stresul vietii mondene poate fi eliminat: somnul in paturile cu apa TASSO.

Iata cateva din avantajele somnului pe o saltea cu apa TASSO:De ce saltele cu apa TASSO?

Toate avantajele si calitatile saltelelor cu apa TASSO au rezultat in urma a 30 de ani de studii, si cercetari, ani in care firma producatoare, VONTANA, a obtinut peste 50 de inovatii brevetate. Dorinta permanenta de perfectionare, seriozitatea si responsabilitatea, au dus la obtinerea produsului ideal: patul cu apa perfect.

Saltelele cu apa TASSO se potrivesc in orice cadru, astfel incat cumparatorul isi poate monta salteaua TASSO chiar in cadrul pe care acesta il are deja acasa. Saltelele cu apa TASSO nu necesita schimbarea apei . Umplerea saltelei cu apa se face la montaj, si apoi o data pe an se adaoga un agent de conditionare special, pentru a evita formarea algelor, si a pastra apa proaspata.

Saltelele cu apa TASSO nu se sparg pentru ca sunt inchise intr-un cadru solid.

Materialul care imbraca miezul de apa nu contine metale grele, este de cea mai buna calitate, permanent elastic, si rezistent la solicitari si igiena.

Sistemele de amortizare a oscilatiilor sunt menite sa absoarba miscarile apei, fara a reduce sau a influenta insa negativ minunata ei portanta. Materialele textile din care sunt confectionate husele saltelelor sunt antialergice si fara „efect de transpiratie”, protejeaza miezul cu apa, imbunatatesc confortul si pastreaza temperatura.

Din punct de vedere al asternerii si ingrijirii patului:

Pe scurt incearca patul cu apa TASSO si o sa vezi cum calitatea vietii tale s-a imbunatatit simtitor!


Karte Europa | CUI RO9125636 | J 26/62/1997 | Protectia Consumatorilor 0265 254 625