Pentru alegerea corecta a unui pat cu apa TASSO se pot avea in vedere urmatoarele informatii:Hardside cu volum complet

Saltelele HARDSIDE sunt montate in rama de lemn si ocupa in prezent segmentul cel mai mare, la nivel mondial, al vanzarilor.

Este forma initiala a unui pat TASSO; simpla, sigura si corespunzatoare ca pret.

Suprafata de culcare pe apa este mare, confortul si avantajele portantei apei sunt exploatate din plinSoftside cu volum complet

De multe ori saltelele cu miez SOFTSIDE abia se pot diferentia de cele traditionale.

Aici miezul cu apa, portant si trapezoidal este montat intr-o constructie capitonata si este complet acoperit cu o invelitoare matlasata.

Marginea patului este moale iar sederea pe ea este comoda. Este un sistem inchis.


Masterpiece cu volum complet

Este sinteza avantajelor de la HARDSIDE si SOFTSIDE. Un cadru capitonat, mare in care se gaseste miezul cu apa asezat liber, invelit fara tensiuni in materiale textile de cea mai buna calitate.


Sisteme Dual

Saltele TASSO sunt livrabile si in executie DUAL, adica compuse din doua saltele separate, fiecare cu sistem propriu de incalzire si cu grad de amortizre propriu.

Se recomanda in special la necesar de caldura diferit si la diferente mari de greutate.


Amortizarea oscilatiilor

Saltelele cu apa pot avea diferite grade de anortizare a oscilatiilor. Sistemele de amortizare a oscilatiilor sunt menite sa absoarba miscarile apei. Amortizarea oscilatiilor (valurilor) este o problema de gust si ar trebui sa fie decisa individual, in general alegerea se face pe baza de prejudecati. Va trebui ales intre : free flow, amortizare medie, amortizare puternica sau ultra ergonom.

Experimentati minunile apei!


Karte Europa | CUI RO9125636 | J 26/62/1997 | Protectia Consumatorilor 0265 254 625